You are here
Blog 

Wat kun je geven als relatiegeschenk?

Zeker als de feestdagen weer naderen wil je als bedrijf iets geven aan je relaties of werknemers. Veel bedrijven houden zich dan ook weer bezig met het uitzoeken en versturen van relatiegeschenken. Wil jij ook iets leuks kunnen weggeven? Kies dan voor een relatiegeschenk waar je wat aan hebt.

Veel soorten geschenken

Er zijn diverse soorten relatiegeschenken verkrijgbaar. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of het is er wel. Denk bijvoorbeeld eens aan handdoeken, tassen, kleding maar ook kantoorartikelen worden vaak uitgedeeld als geschenk. Ben je op zoek naar een nuttig cadeau dat mensen vaak gebruiken? Kies dan voor een muismat als relatiegeschenk.

Kies voor een muismat

Een muismat is een veel gebruikt object omdat mensen nu eenmaal veel aan de computer werken tegenwoordig. Je kunt de muismat een persoonlijk tintje meegeven door er de naam van je bedrijf of het logo op te laten zetten, maar een foto is natuurlijk ook een leuk idee. Iedere keer opnieuw als mensen aan de computer zitten zien ze jouw bedrijf weer en denken er dan ook meteen weer aan. Zeker geen gek idee dus om je klanten of leveranciers een leuke bedrukte muismat te schenken.

Muismatten in variaties

Ook muismatten zijn in diverse modellen verkrijgbaar. Zo kun je bijvoorbeeld op de site van Relatiegeschenken.nl kiezen uit verschillende vormen of materialen maar ook vind je er bijvoorbeeld muismatten waar een calculator in zit of waar iemand zelf een foto in kan doen. In het laatste geval kun je er toch een logo of tekst van je eigen bedrijf op laten zetten, maar kan de ontvanger van de muismat er zelf nog een extra persoonlijk tintje aan geven door er een foto naar keuze in te doen.

Leuk en voordelig cadeau

Muismatten zijn niet erg duur in aanschaf, dus het is niet alleen het overwegen waard om ze aan je klanten of leveranciers te geven als geschenk. Je kunt er ook als blijk van waardering je werknemers blij mee maken. Dan hebben ze niet alleen een nuttig cadeau, maar denken ze ook weer aan het bedrijf. En bij je klanten en leveranciers maak je dan iedere keer dat ze de mat gebruiken weer wat reclame voor jouw bedrijf. Je doet er niet alleen een ander een plezier mee als je een muismat als relatiegeschenk cadeau doet, het zorgt ook voor een stukje klantenbinding.

 

 

Related posts

Leave a Comment