You are here
Blog 

De leukste kleine tasjes

Ieniemienie, dat is de trend die we afgelopen zomer hebben gezien als het om handtasjes gaat. De kleine tasjes zijn ideaal als je niet veel mee hoeft te nemen en ze passen bij iedere outfit. Tussen al het grote tassen geweld voor het komende najaar, zien we ook nog veel kleine tasjes in het straatbeeld. Gelukkig maar, want ze zijn zo leuk. Naast kleine vierkante en rechthoekige tasjes, zien we ook ronde exemplaren en heel bijzondere in een gekke vorm.

 

Trendy kleuren

Voor het najaar shop je natuurlijk wel een ander klein tasje dan je voor de zomer hebt gebruikt. Voor het najaar zien we vooral mooie, opvallende kleuren leer, zoals donkerrood, okergeel, zalmroze, donkerblauw en cognac. De tasjes zijn uitgevoerd in leer of suède. Een topcombinatie voor het najaar.

 

Stoere details

Wie klein is, wil natuurlijk opvallen met een stoer design. Daarom is het buideltje met franjes uitgevoerd in zacht suède een echte must have voor deze herfst. Of wordt het toch iets minder seventies en kies je voor een ovaaltasje vol studs en speldjes, want ook dat geeft een klein tasje een stoer uiterlijk. Patches zijn ook trendy, uiteraard worden deze op elegante wijze verwerkt op de leren tassen in contrasterende kleuren. Daarnaast zien we ook tasjes die bedrukt zijn met leuke, gekke en kunstzinnige afbeeldingen om zo het tasje een grootse uitstraling te geven. Deze tasjes zijn overigens ideaal om te gebruiken als werktasjes en uitgaanstasjes.

 

Gekke vormen

Durf jij wel een statement te maken met je hand- of schoudertasje en schroom je je niet om met een zeer bijzonder tasje over straat te gaan? Wat dacht je dan van een tasje kattenoortjes, een gezichtje erop of in de vorm van een cactus. De trend van dit moment zijn de rakettassen, deze zijn er ook in het klein. Deze kleine tasjes zijn ideaal om te gebruiken als je gaat shoppen of een feestje.

 

 

Related posts

Leave a Comment