You are here
Blog 

Gebruik je kleding en accessoires als je visitekaartje!

Kleding is belangrijk voor mensen. Het omschrijft een bepaald beeld van iemand. Zonder dat je iemand eigenlijk kent heb je al een idee van hoe iemand is of wat hij/zij doet. buiten het feit dat kleding heel belangrijk is, zijn ook sieraden niet te missen voor een goede look. Sieraden hebben er altijd al bij gehoord. Vroeger werden sieraden meer gedragen om te laten zien dat iemand in bezit was van veel geld en rijk was. tegenwoordig zijn sieraden er in allerlei soorten, maten en prijzen. En is het voor iedereen weggelegd. Sieraden maken je outfit helemaal af. Het is stukje versiering. Maar wordt ook gedragen voor betekenis. Denk bijvoorbeeld aan een kettinkje met het as van je opa erin, of een ring van je trouwdag. Sieraden zeggen dus in principe net zoveel over mensen als kledingstukken doen!

Nagelverzorging

Er leuk uitzien is dus in feite heel belangrijk voor een goede eerste indruk. Maar die eerste indruk gaat niet alleen om kleding of andere accessoires. Ook uiterlijke verzorging is heel belangrijk  bij een goede eerste indruk. Je kleding kan dan wel leuk zijn, maar als je er verder heel onverzorgd uitziet doet je kleding er in feite niet zo veel toe. Uiterlijke verzorging is dus net zo belangrijk. Ook verzorgde handen zijn heel belangrijk. het verzorgen van je nagels is voor veel vrouwen heel belangrijk.

Mooie lange en neppe nagels, je ziet ze in allerlei soorten en maten terugkomen! Vrouwen voelen zich vaak stukken beter bij het hebben van gelakte nagels. Het staat verzorgd en vooral heel vrouwelijk. Nageltrends zijn populairder dan ooit. vooral de coffin nail of ook wel ballerina nagels zien we steeds vaker terug.  Deze trend werd gezet door Kylie jenner. Bij deze vorm loopt de nagel spits toe maar is plat aan de vrije rand.

Related posts

Leave a Comment