You are here
Blog 

Modetrends voor de mannen in het najaar van 2017

Het najaar komt om de hoek kijken en dit betekend natuurlijk dat er weer nieuwe modetrends op komst zijn. In dit artikel worden de trends besproken die ons zijn opgevallen voor komend najaar.

Jeans

In 2017 zijn de jeans met gaten, scheuren of een vintage look een beetje achterhaald. Voor het najaar van 2017 wordt er een omslag in de jeanstrends verwacht, veel kleurrijke jeans met fantasierijke dessins, en we zien de trend komen dat er spijkerbroeken op de markt komen met daarop tekeningen en opschriften. Naast deze kleurrijke jeans wordt er met de spijkerbroeken ook terug gegaan naar de basis. Spijkerbroeken die zich gewoon gemakkelijk laten dragen.

Op de catwalk was te zien dat de heren over het algemeen overwegend simpele modellen dragen die niet al te strak om het lichaam heen zaten. Waar vorig jaar de boventoon nog gevoerd werd door broeken met slogans, stiksels en bleekvlekken zijn deze dit jaar verdwenen als sneeuw voor de horizon.

Ruiten

Voor de herfst / winter van 2017 is er de trend te zien dat ruiten helemaal hot zijn. Op bijna iedere catwalk van de grote merken waren er kledingstijlen te zien waarbij ruiten de boventoon voerde, dit was niet alleen te zien in de klassieke looks maar ook juist in de trendy looks.

Sweaters

Ook is te zien dat sweaters ongekend populair blijven. Hierbij variëren kunnen de sweaters van gewone simpele modellen zonder opdruk tot hele druk sweaters met print. Een van de dingen die ons opgevallen is dat het laten bedrukken van je sweater met een simpele tekst of nietszeggende woorden steeds populairder wordt. Hierom is onze verwachting dat nietszeggende teksten of woorden bedrukt op sweaters steeds meer de boventoon gaan voeren in de winter van 2017, en dit vaak gedragen in combinatie met een lekker ruime broek.

Related posts

Leave a Comment