You are here
Blog 

Tips om je sieraden goed te matchen met je kleding

Sieraden maken je outfit helemaal af. Er zijn veel verschillende soorten sieraden. Je hebt sieraden van diverse formaten, kleuren en materialen. Wij geven je graag tips om je sieraden goed te matchen met je kleding.

Kledingkeuze
Welke sieraden mooi zijn om te dragen hangt af van je kledingkeuze. De sieraden die je draagt bij een galajurk zullen anders zijn dan de sieraden die je draagt op een normale werkdag.  Sieraden op een galafeest mogen meer opvallen. Je zou hiervoor bijvoorbeeld kunnen kiezen voor chique oorbellen met mooie steentjes. De meeste mensen kiezen voor een werkdag voor een kleinere variant. Vaak zijn het kleine mooie hangertjes of knopjes. Een horloge of ketting zijn ook zeer geschikt.

Aandacht op de juiste plek
Als je een outfit hebt, is het van belang dat de aandacht getrokken wordt naar de juiste plek. Als je een truitje draagt die opvallend is bij je nek, dan is het niet nodig om ook nog eens een ketting te dragen. Hierdoor wordt je outfit juist te druk, en dit ziet er dan vaak rommelig uit. Trek daarom de aandacht naar de juiste plek. Draag je een simpel truitje, dan kun je de aandacht trekken naar je handen door een mooie horloge te dragen of naar je nek met een leuke ketting.

Sieraden met een jas aan
Als je een bezoek brengt aan een buiten evenement, dan kan het zijn dat je sieraden niet goed opvallen. Je draagt immers buiten een jas. Sieraden die je draagt met een dames winterjas, zijn bijvoorbeeld mooie oorbellen. Deze zullen met een jas ook prima zichtbaar zijn. Omdat dit een echte eyecatcher is van je outfit, is het verstandig om hier aandacht aan te besteden. Er zijn ontzettend veel oorbellen waar je uit kunt kiezen. Denk aan de hele kleine variant, zoals knopjes, en de grote variant, zoals grote hangers. Er is geen goed of fout, kies een oorbel naar je eigen smaak.

Related posts

Leave a Comment