You are here
Blog 

Hoe kies je de juiste zonnebril voor komende zomer?

Zonnebrillen zijn er in allerlei soorten en maten. Grote brillen, kleine brillen, retro brillen, het kan allemaal. Ook de kleur van het glas is naar eigen invulling te bepalen. Er zijn zonnebrillen met groene, bruine en zelfs met blauwe glazen. Er zijn brilglazen met kleurverloop, de glazen worden steeds lichter naar de onderkant toe. Iedere kleur en elk model heeft zijn voor- en nadelen. Welke past bij jou ligt volledig aan je persoonlijke situatie. Kijk bij het kiezen van een juiste zonnebril niet alleen naar wat je mooi vindt, de functionaliteit ervan is nog belangrijker.

Kies een goede match

Weet je eenmaal welke kleur de glazen moeten hebben? Dan is het montuur aan de beurt. Niet iedere bril past bij ieder hoofd. Als je al een rond hoofd hebt kan dit worden benadrukt als je kiest voor een rond montuur. Een hoekig hoofd wordt juist verzacht dankzij de ronde vormen van een bril. Kies een brilmontuur niet zomaar op de gok, zorg ervoor dat je de vorm van de bril al een keer hebt uitgetest. Als je dit niet doet kun je er ontzettend veel spijt van krijgen! Wat is je kledingstijl, wat wil je uitstralen met de bril? Allemaal zaken om rekening mee te houden bij het uitzoeken van een nieuwe zonnebril.

Ga voor goedkoop!

Een nieuwe, goede zonnebril kopen voor de komende zomer kan duur zijn. Dit is helemaal niet nodig, misschien wil je het volgende jaar alweer een nieuw model. Bij Brilerbij.nl kun je terecht voor betaalbare monturen. Ook de zonnebrillen zijn betaalbaar. Voor gekleurd glas betaal je maar €15 bij! Je hebt zelfs de keuze uit bruine, groene of blauwe brilglazen. Je kunt de complete bril zelf samenstellen. Zo weet je zeker dat je een zonnebril kiest die bij je past!

Related posts

Leave a Comment