You are here
Blog 

3 tips voor een modieuze outfit

Met de zomer voor de deur is het tijd om de garderobe in orde te maken. Welke elementen wil jij nog aan je garderobe toevoegen voor de zomermaanden? De kledingtrends voor de zomer kunnen per jaar verschillen, al blijven ze in grote lijnen gelijk. Dit maakt dat veel vrouwen hun garderobe uitbreiden met een aantal kleine kledingstukken. Kledingstukken uit voorgaande jaren volstaan vaak ook nog! Het kan echter voorkomen dat bepaalde kleding is gaan pillen, waardoor deze kledingstukken toe zijn aan vervanging.

Tip 1: kies voor een luchtige zomerrok

Een van de trends van de komende zomermaanden is de zomerrok. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een daisy duke zit een zomerrokje lekker luchtig, waardoor deze niet te straks op je benen aansluit. Dit voorkomt klamme benen! Zeker in de zomer is er niets vervelender dan een klamme broek. Doordat een zomerrok lekker luchtig is blijft je lichaam op temperatuur en is de kans dat je gaat zweten of last krijgt van de warmte kleiner.

Tip 2: combineer je outfit met een dameshorloge

Naast de outfit voor zomer zelf, is het leuk om je outfit compleet te maken met een aantal accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een mooi dameshorloge om je pols! Door een horloge met een rubberen bandje te kiezen, kun je deze eenvoudig reinigen als het bandje vies begint te worden. Een outfit kan enigszins saai zijn, als je geen horloge of armbanden om je pols draagt.

Tip 3: draag een pet in de zomer

Niet alleen een dameshorloge kan je outfit compleet maken. Ook is het leuk om een petje te dragen! Een petje heeft daarbij een beschermende werking. Het gaat het verbranden van je hoofdhuid tegen. Daarbij zal je minder snel last krijgen van de warmte, doordat je lichaam op temperatuur blijft. Petjes worden in verschillende kleuren en stijlen aangeboden. Zo vind je altijd een pet, die bij je garderobe past.

Related posts

Leave a Comment