You are here
Blog 

Winterschoenen in de kast, hallo zomerschoenen!

Nu de dagen langer worden en de temperatuur stijgt, gaat de winterkleding langzaamaan de kast weer in. Dunnere lente- en zomerkleding komt te voorschijn en we kunnen weer gaan genieten van het warmere weer. Bij deze aanpassing van onze kledingkast horen natuurlijk ook onze schoenen. De dikke winterschoenen en gevoerde laarzen gaan in de opslag. Onze zomerschoenen komen weer uit de kast. Deze laatste zijn meestal een stuk lichter en bloter qua model. En als de temperaturen nog meer stijgen kunnen ook de sandalen en slippers weer aan de voeten.

Welke modetrends gaan we terugzien op het gebied van herenschoenen? Schoenen zijn een mooie kans om een outfit helemaal af te maken. Maar behalve dat ze modieus zijn is het belangrijk dat ze lekker en goed lopen. Draagcomfort staat hoog in het vaandel bij de nieuwe collecties. Kies dus voor schoenen die goed zitten en lekker lopen. Het zal je niet verbazen dat we hoogwaardig materiaal zoals leer veel terug gaan zien. In allerlei kleuren zoals zwart, bruin maar ook lichtere kleuren als wit en crème.

In de zomer zien we naast gewone schoenen veel sandalen en slippers. En ondanks dat deze veel bloot laten van de voet moeten ook deze het lichaam ondersteuning bieden. Kies dus een goede zool van kwalitatief stevig materiaal om voldoende steun te geven. Een trend op het gebied van slippers en sandalen, die we ook terugzien bij herenkleding, is het combineren van verschillende kleuren. Zwarte slippers met witte bandjes of bruine stappers met groene hengsels. Sandalen en slippers beperken zich niet meer tot 1 kleur, maar zijn juist erg kleurrijk. Dat past natuurlijk heel goed bij de vrolijke zomer.

Kies een paar mooie herenschoenen en sandalen of slippers en je bent weer helemaal klaar voor het warmere weer. Ze maken je outfit helemaal af en zo ga je stijlvol en modebewust de nieuwe seizoenen in. Het online aanbod van de nieuwe collecties is heel erg groot. Je kunt dus op je gemak vanuit huis kijken wat er allemaal te krijgen is. Zo kan je op zoek gaan naar de voor jouw perfecte zomerschoenen. En natuurlijk de slippers en sandalen niet vergeten voor als we echt zomerse temperaturen krijgen. Bovendien is online shoppen en bestellen echt supergemakkelijk. Voordat je het weet ben je klaar en zijn je nieuwe items naar jou onderweg.

Boven de zomerschoenen wil je natuurlijk niet dat lelijke witte sokken uitkomen. Ideaal voor korte broeken weer zijn sneakersokken, te vinden hier. Een van de beste merken op dit vlak is Falke, dit Duitse merk kent vele modellen en uitvoeringen in alle kleuren, dus voor ieder wel wat wils.

Related posts

Leave a Comment