You are here
Blog 

De leukste persoonlijke cadeaus voor nu

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau? Voor een verjaardag of gewoon om iemand te verrassen in deze gekke periode? Het vinden van het juiste cadeau is zo makkelijk nog niet. Vergeet de standaard douchesets van de drogist en verras je moeder, vriendin of buurvrouw met een uniek en persoonlijk cadeau. In dit artikel delen we een aantal leuke cadeautips met je, waarmee je iemand heel erg blij kunt maken. 

Een gezellig tripje

Alhoewel we in deze periode met z’n allen zoveel mogelijk thuis blijven om het corona-virus te bestrijden, komt er straks weer een tijd dat we gezellig op visite kunnen of een tripje kunnen maken. We konden dit persoonlijke cadeautje dan ook echt niet achter laten in ons lijstje. Hoe leuk is het om je moeder of vriendin te verrassen met een dagje shoppen of een weekendje weg? Zo kunnen jullie genieten van welverdiende quality-time. Je kunt helemaal zelf kiezen wat voor tripje je wilt geven. Houd je moeder van musea? Dan kun je er bijvoorbeeld samen een gaan bezoeken als het weer mogelijk is. 

Een mooie fotocollectie

Wil je toch graag een tastbaar geschenk geven? Wat is er dan leuker dan een mooie fotocollectie van jou en je moeder of vriendin. Als je een beetje creatief bent, kun je zelf een aantal foto’s uitprinten en deze op een soort moodboard plakken. Je kunt er ook voor kiezen om online een collage of een fotoboek te maken. Op deze manier laat je haar terug denken aan alle leuke herinneringen die jullie samen hebben. Geen tijd om een fotocollectie te maken of hebben jullie niet veel foto’s samen? Dan is het ook een leuk idee om een sleutelhanger met foto als cadeau te geven. 

Persoonlijke sieraden

Deze parel kon ook echt niet achterblijven in ons lijstje: persoonlijke sieraden. Welke vrouw heeft er ooit genoeg sieraden? Tegenwoordig is het populair om meerdere armbanden, kettingen en oorbellen bij elkaar te dragen. Om het cadeau persoonlijk te maken, bieden verschillende winkels je de mogelijkheid om een persoonlijk sieraad te maken. Dit wordt gedaan door het graveren van het sieraad. Denk bijvoorbeeld aan een gouden armbandje met naam of een ketting met een waardevolle datum. Op deze simpele manier geef je een persoonlijke touch aan je cadeau. 

Related posts

Leave a Comment