You are here
Blog 

3 goede redenen om in de zomer van 2020 te trouwen

Ik moet bekennen dat de huwelijksplanning van dit jaar zeker de meest turbulente was die ik ooit heb meegemaakt. Zo werken tienduizenden van mijn collega’s in een breed scala aan beroepen in de huwelijksindustrie. Van het verbod op evenementen tot het beperken van het aantal gasten en de maatregelen die we allemaal kennen om afstand en mond- en neusbescherming te houden, nou, er is geen verwachting voor de bruiloft.

Aangezien het weer mogelijk is om weer normaal te trouwen, zou ik jullie pasgetrouwden een duwtje willen geven of zelfs een groot deel van de motivatie om te overwegen om deze zomer te trouwen. Waarom? Omdat er 3 heel goede redenen voor zijn.

3 goede redenen om in de zomer van 2020 te trouwen:

 1. Omdat een bruiloft nog steeds het mooiste en meest emotionele feest is!
  Na vele weken isolatie en het niet zien van onze dierbaren, hebben we allemaal een groot verlangen om samen te zijn. Er waren geen feestjes, behalve misschien via videochat, en nu is het mogelijk om weer samen te vieren. Een bruiloft is hiervoor perfect omdat het een van de meest emotionele feesten ooit is. Dus, breng uw gasten bij elkaar (er zijn nauwelijks excuses om dit jaar op vakantie te zijn) en vier een feest zoals u dat altijd al wilde.
  2. Omdat je niet langer wilt wachten!
  Wachten of uitstellen of zelfs annuleren? Dit waren allemaal gedachten van talloze bruidsparen in de afgelopen maanden. Dit is op lange termijn ondraaglijk. Omdat de onzekerheid uw verwachting wegneemt, neemt het de wens om te trouwen weg. Dat mag niet zo zijn! Je wacht al zo lang en nu wil je eindelijk de volgende stap zetten en trouwen. Dan is het nu een goed moment.
  3. Omdat u een grote selectie aan professionals heeft!
  De kalenders van veel professionals worden leeggeveegd. Zelfs als de beweging en de bestellingen langzaam terugkomen, is de industrie rond de mooiste dag van het leven hard getroffen door de stilstand van de afgelopen maanden. Bruiloften worden weer gevierd! Dit betekent dat degenen die snel een beslissing nemen, verwend worden met keuzes als het gaat om diensten zoals fotografie, catering, muziek, styling, entertainment en alles wat deel uitmaakt van een succesvolle bruiloft.
  Bovendien houden we van ons werk als dienstverlener in de bruiloftsbranche. We zijn blij met onze bruidsparen en zijn ook enthousiast tijdens de huwelijksplanning. Dus de zenuwslopende afgelopen maanden waren twee keer zo slecht voor ons. Voor ons allemaal is de trouwdag het hoogtepunt van maanden, zo niet jaren van voorbereiding. Wat is er mooier dan samen samen te komen? En na al het heen en weer, kunt u er zeker van zijn dat elke persoon zeer gemotiveerd is en al in de startblokken staat om u de best mogelijke ondersteuning te geven op uw bruiloft.

Nog een extra reden

Het is natuurlijk ook een rare tijd, en dt op zich is al een extra goede reden om te trouwen.

Daar komt nog bij dat veel huwelijken zijn uitgesteld, veel accommodatie is dus leeg en goedkoper dan ooit. En dat is natuurlijk ook van toepassing op alle andere zaken die je nodig hebt voor een bruiloft, zoals bijvoorbeeld de trouwringen.

Related posts

Leave a Comment