You are here
Blog 

Modeaccessoires trends winter 2020

Modeaccessoires trends winter 2020

2020, een nieuw decennium! Wil je het nieuwe jaar graag stijlvol beginnen? Elk seizoen zijn er weer nieuwe trends, zo ook in de winter van 2020. We zien dat het horloge steeds vaker als modeaccessoire worden gedragen, maar ook Swarovski armbanden zijn deze winter erg hip. Accessoires kunnen jouw outfit net even iets leuker maken. Wij delen drie leuke trends van de deze winter met je.

Horloge als accessoire

Een horloge werd vroeger veelal gedragen voor het checken van de tijd. Nu bijna iedereen een mobiele telefoon heeft, is het horloge meer een modeaccessoire geworden. Er zijn verschillende soorten en stijlen horloges die je perfect bij je welke outfit dan ook kunt combineren. In de winter worden er vooral horloges in donkere kleuren gedragen, denk aan zwart en grijs. Zilver en goud kunnen natuurlijk altijd. Kies voor een minimalistisch klokje als je de horloge niet al te veel wilt laten opvallen. Draag je een basic outfit? Dan kun je ervoor kiezen om een grote opvallende horloge te kiezen. 

Armbanden combineren

Vraag je je af hoe je je armbanden dit seizoen moet dragen? Het combineren van meerdere armbanden met elkaar is al een paar seizoenen hip. Je kunt verschillende armbandjes van materialen als leer, metaal, kralen of stof prima met elkaar dragen. Zo kun je bijvoorbeeld een subtiele Swarovski armband kopen en deze combineren met een grote schakelarmband van Buddha to Buddha. Wil je graag een gouden armband met een zilveren dragen? Laat je vooral niet tegenhouden. Draag wat jij mooi vindt!

Tas met crocoprint

Deze winter maakt de tijger plaats voor de krokodil. In 2019 zagen we vooral veel tassen met tijger- of luipaardprint voorbij komen. Dit seizoen is de croco tas helemaal in. Of je nu kiest voor een normale handtas, een crossbodytas of een clutch, de krokodillenprint vind je op elke soort tas terug. Ga voor een klassieke zwarte kleur of kruip deze winter eens uit je comfort zone en kies voor een roze of groene kleur. 

Related posts

Leave a Comment